Foto 1

Boelaars & Lambert Consumentenservice is een onafhankelijk advieskantoor in Rotterdam op het gebied van hypotheken, verzekeringen en aanvullende financiële diensten.

Wij kunnen u adviseren op het gebied van:

  • schadeverzekeringen
  • levensverzekeringen
  • hypotheken
  • pensioenen

Let op! Geld lenen kost geld

 Klik hier om in te loggen.

Klik hier voor uitleg van het gebruik van MijnKluis.

ViewOnCash

Login
Registreren

 

Welkom bij UwHypotheekSite.nl

Boelaars & Lambert Groep is een onafhankelijk advieskantoor op het gebied van verzekeringen, hypotheken en aanvullende financiële diensten.

Wij zijn als erkend registermakelaar in assurantiën een deskundige gesprekspartner. Daarbij staat betrokkenheid en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel.

Tijdens een persoonlijk en vrijblijvend gesprek bespreekt een adviseur van de Boelaars & Lambert Groep de mogelijkheden en gaat hij op zoek naar het beste financiële advies dat past bij uw persoonlijke wensen en situatie.

Wij beschikken over grondige kennis op het gebied van risicobeheer en zijn al meer dan 90 jaar "thuis" in de vaak ingewikkelde materie van verzekeringen, pensioenen en hypotheken.

De financiële markt is voortdurend in beweging. De Boelaars & Lambert Groep is alert op deze veranderingen en houdt daarbij uw belangen voor ogen.

Wij kunnen u adviseren op het gebied van:

  • schadeverzekeringen
  • levensverzekeringen
  • hypotheken
  • pensioenen

Pensioenopbouw - In eigen beheer, of verzekeren?

Voor het veiligstellen van de pensioenvoorziening voor de directeur- grootaandeelhouder (DGA) staan sedert de invoering per 01-01-2007 van de Pensioenwet, in principe een drietal mogelijkheden open.

Meer informatie over pensioenopbouw...

Nationale Hypotheek Garantie

Met de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) sluit u een veilige, verantwoorde en voordelige hypotheek voor de aankoop of verbouwing van een woning af. Bovendien bespaart u honderden euro's per jaar. Nieuwsgierig geworden?

Website van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG)